Tillbaka till portalen

              

             Entreprenör

 

             Kommunikatör

 

             Fritidsvikarie

 

             Lärare

 

             Lärarvikarie

 

             Reklamutdelare

 

             Specialpedagog

 

             Telefonintervjuare

 

             Översättare

            

 

  

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är viktigt att minska gapet mellan skola och arbetsliv. På smartastudier.se kan du läsa om vad olika elever har gjort under sin praoperiod. Kanske hittar du ett yrke som passar dig och dina behov. 

 

 

Entreprenör

  

Utbildning

 

Magisterexamen i ekonomi

 

Min arbetsdag

 

Måndag

 

Idag har jag köpt in mer färg, papper och tejp till den modell som jag bygger på. När jag kom hem så började jag klippa och klistra. Arbetet var riktigt petigt. Jag är ingen modellbyggare, men det jag gör måste se professionellt ut, så jag var tvungen att koncentrera mig maximalt hela tiden. Det är viktigt att modellen blir så bra som möjligt. Arbetet med modellen/prototypen tog hela dagen.

 

Tisdag

 

Idag fortsatte jag mitt modellbygge. Konstruktionen börjar likna något nu. Det känns skönt att göra framsteg! Det är också roligt att se ett konkret resultat av mitt arbete. På eftermiddagen avbröt jag mitt modellbygge och gjorde research om olika marknader. Jag surfade runt på Internet och laddade ner rapporter som jag sedan läste. Jag gick också in på Youtube och tittade på videor för att få en bättre uppfattning om den marknad jag riktar mig mot.

 

Onsdag

 

Idag fortsatte med mitt modellbyggande hela dagen. Det är viktigt att modellen blir så bra som möjligt då jag ska demonstrera den för potentiella investerare. Det är alltid bra att använda sig av en modell när man försöker samla in pengar till ett projekt. Allt blir så mycket klarare då.

 

Torsdag

 

Idag färdigställde idag min första modell. Jag har målat klart den och tycker att den ser riktigt fin ut. Därefter fortsatte jag mitt research om olika marknader. Jag har under dagen börjat skriva sammanfattningar om de marknader som företaget kan vända sig till. Det finns en hel del olika marknader som företaget kan vända sig till så jag har mycket arbete framför mig.

 

Fredag

 

Idag så arbetade jag med företagets hemsida. Jag har arbetat mycket med hemsidan, men ändå inte lyckats få till den. Tyvärr är min budget så begränsad så att jag har svårt att köpa in de datorprogram jag behöver. På eftermiddagen fortsatte jag att skriva på min affärsplan. Jag skrev en sida om företagets prissättningsstrategi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© copyright Ibis Innovation 2010

 

 

 

 

 Smarta Studier

  Snabbare, bättre och roligare inlärning